Teun, Anneloes en Puk Usleeber - Active Drive

Be Active, drive Active Drive!

Reizen is een verslaving en zit in je bloed…
Na onze vele reizen over het Afrikaanse continent ontstond te midden van de Marokkaanse zandduinen het idee om iets avontuurlijks en uitdagends in de reiswereld op te zetten. Inmiddels is Active Drive al weer tien jaar de expert op het gebied van unieke, exclusieve en avontuurlijke 4×4 uitdagingen.

Voordat we elkaar hebben leren kennen heeft Teun twee overlands gereden van Oss naar Kaapstad. In 1995 met een DAF 4440 en in 1999 met een MAN 630L2A. Twee onvergetelijke avonturen die samen met onze voorliefde voor het Afrikaanse continent de basis voor Active Drive hebben gelegd.

In 2007 is onze zoon Puk geboren. Het avontuur wordt hem met de paplepel ingegoten, ook buiten de Afrikaanse landgrenzen. Hij laat ons zien hoe eenvoudig en relaxed reizen met kinderen is!
We zijn begonnen met het aanschaffen van een Land Rover Defender 130 en het uitwerken van een Marokko Expeditie. Na dit succes ging dezelfde groep reizigers mee naar Libië, het jaar erna naar Turkije enz.

Ondertussen hebben we heel wat bestemmingen uitgewerkt en bezocht. Naast de Land Rover Defender 130 hebben we geïnvesteerd in een MAN 8.136 FAE truck. Een oude Duitse brandweerwagen omgebouwd tot een compleet ingericht Expeditie voertuig.

Helaas hebben we door de onrust in Noord Afrika tot betere tijden zich aandienen van een aantal bestemmingen afstand moeten nemen. Maar omdat het reizen per 4×4 in ons bloed zit is ons aanbod ondertussen uitgebreid met prachtige nieuwe en uitdagende bestemmingen. Stil zitten kunnen we gewoon niet!