Door onze ervaring zijn wij al jarenlang de expert op het begied van 4×4 uitdagingen!

Teun Usleeber

Meerdere jaren ervaring in het organiseren en begeleiden van 4×4 reizen en expedities op het Afrikaanse continent met behulp van personenwagens, 4WD terreinwagens en trucks.

“Onderweg zijn, een gevoel van vrijheid, onverwachte situaties ….kortom uitdagingen aangaan!”

1993
In Pretoria, Zuid Afrika stage gelopen voor mijn studie. Stage aan het eind gevolgd door een reis per VW Golf door Zimbabwe, Botswana en Namibië.

1995-1996
Privé georganiseerde TRANSAfrika Expeditie met DAF 4440 van Oss naar Kaapstad door de Belgische Congo.

1998-1999
Commercieel georganiseerde TRANSAfrika Expeditie met MAN 630 L2A uit 1964.

2000-2003
Diverse privé reizen in Zuidelijk Afrika en diverse malen oude diesels (Peugeot, Mercedes, Isuzu etc.) door de Sahara naar Senegal gereden ten behoeve van goedkope vakantie middels verkoop auto.

2005 – 2008
Begeleiding van diverse 4×4 evenementen voor Offroad Adventures en Land Rover Driving Experience.


Met onze ervaring wijzen wij je de weg in 4x4 land.Active Drive

Active Drive is actief in het organiseren van unieke, exclusieve en avontuurlijke Expedities, Evenementen, Workshops en Curssussen waarbij het 4×4 terreinrijden centraal staat en we ons daarbij niet op een specifiek merk richten. Door onze ervaring is Active Drive inmiddels al enkele jaren de expert op het gebied van unieke, exclusieve en avontuurlijke 4×4 uitdagingen. Onze 4×4 uitdagingen kenmerken zich door een combinatie van terreinrijden, natuur en cultuur waarbij jou beleving centraal staat en we op verantwoorde wijze met natuur en voertuig omgaan.

“Beleef de Expedities, Evenementen, Workshops en Cursussen van Active Drive per 4×4!”

2003
Na al onze reizen hebben wij in 2003 besloten van onze hobby ons werk te maken en zijn we gestart met het aanbieden van Self-drive Expedities via Active Drive.

2005
Besloten om ook Evenementen in binnen- en buitenland aan te gaan bieden.

2007
Workshops & Cursussen hebben wij in 2007 toegevoegd aan onze activiteiten om deelnemers aan onze Expedities goed voor te bereiden op zo’n reis. Ze staan echter open voor alle geinteresseerden zowel particulier als zakelijk en zijn ook zeer nuttig voor avonturiers die zelf georganiseerd op pad gaan.

2010
Uitbreiding van ons aanbod met korte Fly & Drive expedities met huurvoertuigen zodat ook mensen zonder eigen terreinwagen mee op expeditie kunnen.