Rally Raid Senegal

Beleef een sportief avontuur in de sporen van de beroemde Parijs-Dakar rally…

Een unieke toertocht met competitie element per open 4×4 jeep gecombineerd met de ontdekking van gevarieerde landschappen. Van uitgestrekte baobab bossen tot de eindeloze zandduinen en uitgestrekte stranden waarbij u onderweg authentieke en kleurrijke Senegalese dorpen, ver van de platge(t)reden paden, passeert. De Senegalese bevolking is bijzonder hartelijk en warm en een echte etnische mengeling. Tijdens deze Rally Raid Senegal maken we gebruik van open vierwiel aangedreven Willeys Jeeps, die de deelnemers zelf zullen rijden. Bestuurder en navigator gaan als team op pad waarbij de navigator het team langs schitterende landschappen gidst, gewapend met een GPS en een roadbook. Het talent en de stuurkunsten van de bestuurder en de vooruitziendheid en alertheid van de navigator smeden u tot een team dat zelf de weg uitstippelt op het door u bepaalde ritme.

Lokatie

R26Senegal bevindt zich op ruim vijf uur vliegen van Brussel, en het tijdsverschil bedraagt slechts 1 tot 2 uur. Senegal is een ideale bestemming om er enkele dagen tussenuit te trekken. De zon schijnt er het hele jaar door en zorgt voor een uitzonderlijk klimaat. Van uitgestrekte baobab bossen – de baobab is de fameuze “apenbroodboom of broodboom” – tot de eindeloze zandduinen en de uitgestrekte stranden: Senegal beschikt over talloze eindeloos mooie en adembenemende landschappen. De Senegalese bevolking is bijzonder hartelijk en warm en een echte etnische mengeling. Kortom, je maakt hier kennis met een door en door authentieke cultuur.

Jeeps

R8De Jeeps die tot je beschikking staan zijn afkomstig van het Franse leger waar ze nog werden ingezet tijdens de Minurca missie. Alle Jeeps zijn uitgerust met een CB communicatiesysteem waarmee u de organisatie op elk moment kunt bereiken. Bij pech volstaat het uw GPS coördinaten door te geven aan de organisatie om geholpen te worden. Het technische bijstandsteam volgt trouwens de hele rally met een reserve Jeep.

Prijs

De prijs van de Rally Raid Senegal is sterk afhankelijk van het gewenste programma, het aantal deelnemers, de gewenste accommodatie, de gewenste catering en het aantal dagen.

Afhankelijk van uw wensen en de groepsgrootte wordt er een exclusief evenement op maat samengesteld waarbij 4×4, offroad en rally rijden centraal staan.

Graag maken wij een vrijblijvend voorstel op maat welke aansluit bij uw wensen!