Evenementen

De evenementen van Active Drive zijn zeer geschikt voor een actief bedrijfsuitje of een relatiedag.  Maar ook voor een training of uitje voor iedereen. U kunt kiezen uit een 4×4 Land Rover dagavontuur, of een meerdaags evenement in het buitenland, zoals een 4×4 Pyreneeën Experience in Spanje . Wij garanderen een ervaring waar men nog lang op terugkijkt, lang over na praat, die men gezamenlijk beleefd heeft en waarin men elkaar persoonlijk heeft leren kennen!

Bedrijfsuitje of teambuildingsdag

Goed personeel is de belangrijkste bouwsteen van een bedrijf! Een uitstekende samenwerking leidt tot goede resultaten en om dit te kunnen bereiken is het zeker geen overbodige luxe om aan deze samenwerking wat extra aandacht te besteden. Dat kan zijn in de vorm van een bedrijfsuitje of teambuildingsdag voor managers, afdelingspersoneel of voor een te vieren jubileum.

Middels een uniek en niet-alledaags evenement spreekt u uw waardering uit voor de altijd aanwezige inzet van uw personeel. Men spreekt elkaar op een informele wijze wat ten goede komt aan de contacten onderling. Graag kijken wij met u naar de diverse mogelijkheden voor een geslaagd(e) bedrijfsuitje of personeelsdag. Afhankelijk van het door u te besteden budget werken wij graag een evenement voor u uit!

Investeren in uw personeel is investeren in uw toekomst!

Relatie incentives

Uw relaties op een buitengewoon bijzondere manier in het zonnetje zetten en ze bedanken voor de prettige samenwerking en hun vertrouwen van het afgelopen jaar? Active Drive neemt graag de verschillende mogelijkheden met u door, afhankelijk van uw te besteden budget. Variërend van 1 tot 5 dagen verzorgen wij een exclusief evenement in binnen- of buitenland waar men nog lang en met erg veel plezier op terug zal kijken.

Persoonlijk contact bij het samenstellen van uw evenement is noodzakelijk aangezien alleen u uiteindelijk bepaald hoe uw dag of dagen eruit komen te zien. Voor de meerdaagse evenementen betekend dit dan ook dat Teun Usleeber (eigenaar) altijd zelf nauw betrokken zal zijn bij uw evenement en de dagen persoonlijk zal begeleiden.

Active Drive staat altijd voor u klaar en denkt graag met u mee om van ieder evenement een optimaal avontuur te maken!

Land Rover AdventureBinnenland

Ontdek de grensverleggende 4×4 belevingswereld per Land Rover!

 
De Land Rover Adventure is een avontuurlijk 4×4 offroad evenement waarin alle onderdelen van het 4×4 terreinrijden aan bod komen. Je rijdt op prachtige uitdagende 4×4 paden, niet wetende wat de volgende bocht voor je in petto heeft. Je leert jezelf uit een benarde situatie te redden om je weg te kunnen vervolgen. En soms sta je al zwetend en vol gezonde spanning je auto uit te graven omdat je jezelf vast hebt gereden. Grenzen worden zo verlegd voor zowel de beginner als voor de gevorderde.

De Land Rover Adventure is ideaal als uitje of als training. Ook voor bedrijven die een actief bedrijfsuitje willen organiseren als teambuildingsdag. Een avontuur waarbij het niet gaat om snelheid maar juist om de auto zo behendig mogelijk door het terrein heen te sturen. Hiervoor hebben we één ding nodig: Samenwerking!

Bekijk Evenement

Marrakech Experience MarokkoBuitenland

Beleef de ‘rode’ stad op de grens van de Sahara en het Atlasgebergte…

 
De Marrakech Experience van Active Drive is een cultureel 4×4 offroad evenement in Marokko! Een evenement waarbij u het Arabische duizend-en-één-nacht gevoel krijgt. U bezoekt de indrukwekkende medina van Marrakech en het centrale Jemaa el Fna plein met zijn slangenbezweerders, verhalen vertellers, acrobaten en eetstalletjes. Met behulp van een roadbook rijdt u zelf over lokaal asfalt en pistes een spectaculaire route per 4×4 in de omgeving van Marrakech. Ook per quad zult u genieten van het bergachtige woestijnlandschap rondom Marrakech. Een compleet andere wereld op nog geen 3 uur vliegen van Nederland!

Bekijk Evenement

Rally Raid SenegalBuitenland

Beleef een authentiek sportief avontuur in de sporen van de beroemde Parijs-Dakar rally…

 
De Rally Raid van Active Drive is een spectaculair 4×4 offroad evenement in Senegal! Een unieke toertocht met competitie element per open 4×4 Willys Jeep gecombineerd met outdoor activiteiten en de ontdekking van gevarieerde landschappen. Van uitgestrekte baobab bossen tot de eindeloze zandduinen en uitgestrekte stranden waarbij u onderweg authentieke en kleurrijke Senegalese dorpen, ver van de platge(t)reden paden, passeert. De Senegalese bevolking is bijzonder hartelijk en warm en een echte etnische mengeling. Tijdens deze Rally Raid Senegal maken we gebruik van open vierwiel aangedreven Willys Jeeps, die door de deelnemers zelf worden bestuurt. Bestuurder en navigator gaan als team op pad waarbij de navigator het team langs schitterende landschappen gidst, gewapend met een GPS en een roadbook. Het talent en de stuurkunsten van de bestuurder en de vooruitziendheid en alertheid van de navigator smeden u tot een team dat zelf de weg uitstippelt op het door u bepaalde ritme.

Bekijk Evenement

Bush & Beach Experience MalawiBuitenland

Ontdek het authentieke safari ‘gevoel’ in Malawi, het Warme Hart van Afrika!

 
In dit 4×4 safari evenement Malawi dompelen we je onder in een unieke bush & beach safari experience! Malawi is een heuvelachtig land, gelegen aan het zuidoostelijk einde van de Great Rift Valley. Het “Warme Hart van Afrika” ligt ingeklemd tussen Zambia, Mozambique en Tanzania. Gedurende het bush gedeelte van dit evenement ga je op safari om “the big five” te spotten. Gedurende het beach gedeelte vertoeven we aan de oevers van Lake Malawi, met zijn prachtige stranden, vele vissersdorpjes en vele tropische kleurige baarsachtige vissen genaamd cycliden. Gedurende het evenement is er ook ruimte om naar wens één of meerdere natuur conservatie- en/of ontwikkelingsprojecten te bezoeken . Denk hierbij aan missieposten, weeshuizen, ziekenhuisjes en een wandelsafari onder leiding van wildlife scouts en rangers.

Bekijk Evenement

Adventure Experience TurkijeBuitenland

Beleef een actief outdoor 4×4 avontuur in het indrukwekkende Cappadocië…

 
De Adventure Experience van Active Drive is een uniek 4×4 offroad evenement in Turkije! Het zit bomvol actie en avontuur en dat in maar 4 dagen. We verplaatsen ons met terreinwagens waardoor je het bekende Cappadocië vanuit een geheel ander en uniek perspectief te zien krijgt. We maken een quad tocht door de valleien van Cappadocië en vliegen in de vroege ochtenduren met een hete luchtballon over dit wonderbaarlijke natuurfenomeen. Naast actie en avontuur mag ook cultuur niet ontbreken. We bezoeken de ondergrondse stad Kaymakli en bezichtigen traditioneel in de rotsen uitgehouwen woningen. De outdoor activiteiten zijn zo opgezet dat hier door iedereen aan kan worden deelgenomen.

Bekijk Evenement

Pyreneeën Experience SpanjeBuitenland

Ervaar de Spaanse gastvrijheid en culinaire keuken in het prachtige avontuurlijke berglandschap van de Pyreneeën…

 
De Pyreneeën Experience van Active Drive is een spectaculair 4×4 offroad evenement in Spanje! Het is de ideale manier om in een korte tijd een goede indruk te krijgen van de prachtige natuur en cultuur van de Catalaanse Pyreneeën. Actief zijn in de mooie natuur, 4×4 rijden, culinaire lekkernijen en verblijven op verrassende plekken zijn perfect in balans. Uiteraard ontbreekt ook het cultuur snuiven in de vorm van het ontdekken van de historie van dit gebied niet in dit evenement. U bezoekt het oude traditioneel Catalaanse stadje Rupit met zijn pittoreske steegjes en 500 jaar oude huizen kenmerkend voor deze streek. Maar ook een bezoek aan het wonderschone Aiguestortes Nationaal Park met zijn bergmeren en schitterende natuur zal niet ontbreken. Tot slot maken we een uitstapje naar het vorstendom Andorra dat nog altijd wordt bestuurd door twee prinsen; de Franse president en de bisschop van de Spaanse stad La Seu d’Urgell. De outdoor activiteiten zijn zodanig dat hier door iedereen aan kan worden deelgenomen.

Bekijk Evenement