Rally Raid Senegal

Beleef een authentiek sportief avontuur in de sporen van de beroemde Parijs-Dakar rally…

De Rally Raid van Active Drive is een spectaculair 4×4 offroad evenement in Senegal! Een unieke toertocht met competitie element per open 4×4 Willys Jeep gecombineerd met outdoor activiteiten en de ontdekking van gevarieerde landschappen. Van uitgestrekte baobab bossen tot de eindeloze zandduinen en uitgestrekte stranden waarbij u onderweg authentieke en kleurrijke Senegalese dorpen, ver van de platge(t)reden paden, passeert. De Senegalese bevolking is bijzonder hartelijk en warm en een echte etnische mengeling. Tijdens deze Rally Raid Senegal maken we gebruik van open vierwiel aangedreven Willys Jeeps, die door de deelnemers zelf worden bestuurt. Bestuurder en navigator gaan als team op pad waarbij de navigator het team langs schitterende landschappen gidst, gewapend met een GPS en een roadbook. Het talent en de stuurkunsten van de bestuurder en de vooruitziendheid en alertheid van de navigator smeden u tot een team dat zelf de weg uitstippelt op het door u bepaalde ritme.

Lokatie

Sportief 4x4 offroad evenement Senegal in de sporen van de legendarisch "Paris-Dakar" !De lokatie van dit 4×4 offroad evenement is Senegal! Het bevindt zich op ruim vijf uur vliegen van Brussel en het tijdsverschil bedraagt slechts 1 tot 2 uur. Senegal is een ideale bestemming om er enkele dagen tussenuit te trekken. De zon schijnt er het hele jaar door en zorgt voor een uitzonderlijk klimaat. Van uitgestrekte baobab bossen – de baobab is de fameuze “apenbroodboom of broodboom” – tot de eindeloze zandduinen en de uitgestrekte stranden: Senegal beschikt over talloze eindeloos mooie en adembenemende landschappen. De Senegalese bevolking is bijzonder hartelijk en warm en een echte etnische mengeling. Kortom, je maakt hier kennis met een door en door authentieke cultuur.

Jeeps

De Willys Jeeps die tot je beschikking staan zijn afkomstig van het Franse leger waar ze nog werden ingezet tijdens de Minurca missie. Alle Willys Jeeps zijn uitgerust met een CB communicatiesysteem waarmee u de organisatie op elk moment kunt bereiken. Bij pech volstaat het uw GPS coördinaten door te geven aan de organisatie om geholpen te worden. Het technische bijstandsteam volgt de hele rally met een reserve Jeep.

Prijs

De prijs van de Rally Raid Senegal is sterk afhankelijk van het gewenste programma, het aantal deelnemers, de gewenste accommodatie, de gewenste catering en het aantal dagen.

Afhankelijk van uw wensen en de groepsgrootte wordt er een exclusief evenement op maat samengesteld waarbij 4×4, offroad en rally rijden centraal staan.

Graag maken wij een vrijblijvend voorstel op maat welke aansluit bij uw wensen!