Pyreneeën Experience Spanje

Ervaar de Spaanse gastvrijheid en culinaire keuken in het prachtige avontuurlijke berglandschap van de Pyreneeën…

De Pyreneeën Experience van Active Drive is een spectaculair 4×4 offroad evenement in Spanje! Het is de ideale manier om in een korte tijd een goede indruk te krijgen van de prachtige natuur en cultuur van de Catalaanse Pyreneeën. Actief zijn in de mooie natuur, 4×4 rijden, culinaire lekkernijen en verblijven op verrassende plekken zijn perfect in balans. Uiteraard ontbreekt ook het cultuur snuiven in de vorm van het ontdekken van de historie van dit gebied niet in dit evenement. U bezoekt het oude traditioneel Catalaanse stadje Rupit met zijn pittoreske steegjes en 500 jaar oude huizen kenmerkend voor deze streek. Maar ook een bezoek aan het wonderschone Aiguestortes Nationaal Park met zijn bergmeren en schitterende natuur zal niet ontbreken. Tot slot maken we een uitstapje naar het vorstendom Andorra dat nog altijd wordt bestuurd door twee coprinsen; de Franse president en de bisschop van de Spaanse stad La Seu d’Urgell. De outdoor activiteiten zijn zodanig dat hier door iedereen aan kan worden deelgenomen.

Lokatie

4x4 offroad evenement Spanje in de overweldigende Catalaanse PyreneeënDeze unieke experience brengt je een paar honderd jaar terug in de tijd, in het hart van de Catalaanse cultuur en geschiedenis, naar plaatsen die slechts enkele van de bezoekers van Barcelona weten te bereiken. Tijdens dit 4×4 offroad evenement in Spanje combineren we offroad terreinrijden met diverse verschillende outdoor activiteiten, een must voor de liefhebbers van natuur en avontuur waarbij de adrenaline door het lijf zal stromen. Het Pyreneeën bergmassief heeft een oppervlakte van 450 vierkante kilometer en strekt zich uit van de Atlantische Oceaan in het westen tot aan de Middellandse Zee in het oosten en vormt de natuurlijke grens tussen Frankrijk en Spanje. Een excursie in de Pyreneeën brengt je oog in oog met alpine landschappen, meren, watervallen en rotsen – een adembenemend decor voor de unieke culturen die zich hier door de jaren heen ontwikkeld hebben als gevolg van het isolement te midden van de bergen. De verschillende volkeren die in het gebied leefden, leefden door de moeilijkheid om de bergen over te steken afgezonderd van de rest van de wereld, en ontwikkelden hun eigen folklore, gewoonten en talen welke een extra intrigerende dimensie aan het landschap toevoegt.

4×4’s

De terreinwagens die ter beschikking staan zijn Land Rover Defenders of Nissan Patrols. Alle terreinwagens zijn uitgerust met EHBO-kit, CB-radio voor de communicatie tussen de voertuigen, alle gereedschappen die nodig zijn voor het “recoveren” van een vastgelopen 4×4 en een nood-GPS lokatie baken.

Prijs

De prijs van de Pyreneeën Experience Spanje is sterk afhankelijk van het gewenste programma, het aantal deelnemers, de gewenste accommodatie, de gewenste catering en het aantal dagen.

Afhankelijk van uw wensen en de groepsgrootte wordt er een exclusief evenement op maat samengesteld waarbij outdoor, natuur, 4×4 en cultuur centraal staan.

Graag maken wij een vrijblijvend voorstel op maat welke aansluit bij uw wensen!