Land Rover Adventure

Ontdek de grensverleggende 4×4 belevingswereld per Land Rover!

De Land Rover Adventure is een 4×4 offroad evenement waarbij we  de deelnemende relaties, medewerkers  of vrienden en bekenden dé mogelijkheid bieden ervaring op te doen in het 4×4 terreinrijden. Een unieke rijervaring per Land Rover waarbij nieuwe grenzen worden overschreden onder uitdagende omstandigheden en uw gasten de mogelijkheden van het terrein en de 4×4 techniek die de Land Rover biedt, beter leren doorgronden.

Tijdens dit avontuurlijke 4×4 offroad evenement komen alle onderdelen van het 4×4 terreinrijden aan bod. We rijden op prachtige uitdagende 4×4 paden, niet wetende wat de volgende bocht voor ons in petto heeft. We leren onszelf uit een benarde situatie te redden om onze weg te kunnen vervolgen. En soms staan we al zwetend en vol gezonde spanning de auto uit te graven omdat we onszelf hebben vastgereden. Grenzen worden zo verlegd voor alle relaties en/of deelnemers.

De Land Rover Adventure is ideaal als uitje voor een vriendengroep of als training. Ook voor bedrijven die een actief bedrijfsuitje willen organiseren staat dit evenement garant voor een uitstekende teambuilding ! Een avontuur waarbij het niet gaat om snelheid maar juist om de auto zo behendig mogelijk door het terrein heen te sturen. Hiervoor hebben we één ding nodig: Samenwerking!

Active Drive en de instructeurs: Bedankt voor de goede verzorging van een topdag!

Lokatie

Een 4x4 offroad evenement met de Landrover Defender net over de grens in Duitsland.Voor de uitvoering van het Land Rover Adventure 4×4 offroad evenement hebben wij de beschikking over het 30 hectare grote terrein rondom een oude energie centrale. Op dit mooie en spectaculaire terrein komen alle aspecten van het 4×4 terreinrijden ruimschoots aan bod! Het terrein is zeer gevarieerd en bestaat uit vele hectaren bos, moddertracks en een verlaten zandgroeve. Het terrein bevindt  zich in het oosten van ons land net over de grens bij Emmen.

Prijs

De prijs van een Land Rover Adventure 4×4 offroad evenement is afhankelijk van een aantal factoren zoals: aantal deelnemers, aantal voertuigen, locatie keuze, catering etc. Voor een prijsindicatie adviseren wij je om contact met ons op te nemen zodat we je wensen persoonlijk kunnen bespreken.

Afhankelijk van de wensen en de groepsgrootte wordt er een exclusief Land Rover Adventure evenement op maat samengesteld waarbij offroad, 4×4 en samenwerking centraal staan.

Graag maken wij een vrijblijvend voorstel op maat welke aansluit bij uw wensen!