Land Rover Adventure

Om een idee te krijgen hoe een Land Rover Adventure 4×4 offroad evenement eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld programma:

Programma

09:30

Ontvangst gasten

Ontvangst gasten met koffie en thee op een mooie lokatie in Twente.

09:45

Briefing en teamindeling

Voorafgaande aan het programma wordt door de beleiders van Active Drive een briefing gegeven en wordt de groep deelnemers in teams verdeeld over de beschikbare voertuigen waarna we gezamenlijk in 45 min naar het off road terrein in Duitsland rijden.

10:45

Aanvang Land Rover Adventure

Aangekomen bij het terrein in Duitsland gaan we direct van start met het Land Rover Adventure. Er volgen wat oefeningen met anders gebruiken van de rem en koppeling als de Land Rovers in de lage gearing staan. Vervolgens beginnen we rustig en gaande weg de dag zoeken we steeds meer uitdaging in het terrein op.

13:00

Veldlunch op lokatie

Rond het middaguur wordt er midden in het bos een uitgebreide veldlunch met vers bereide shoarma en hamburgers geserveerd.

14:00

Vervolg Land Rover Adventure

Na de lunch volgt het middag gedeelte van het programma waarbij we opnieuw het 30 hectare grote offroad terrein induiken. We zoeken nu steeds moeilijker terrein op. Lastige steile beklimmingen en afdalingen volgens elkaar op. Regelmatig hebben we onze recovery materialen zoals lier, sleeplint en rijplaten nodig om ons een weg door het bos en de zandgroeve te banen.

17:00

Einde actief programma en afsluitend diner

Aan het einde van de middag sluiten we het actieve programma af met naar wens een een buffet of een barbecue en eventuele uitreiking van de unieke Land Rover Adventure Trophy.

18:00

Einde Land Rover Challenge

* De programma tijden kunnen in overleg naar uw wensen worden aangepast.