Land Rover Adventure

Ontdek de grensverleggende 4×4 belevingswereld per Land Rover!

De Land Rover Adventure is een 4×4 avontuur voor één dag waarin alle onderdelen van het 4×4 rijden een feit worden. Je rijdt op prachtige uitdagende 4×4 paden, niet wetende wat de volgende bocht voor je in petto heeft. Je leert jezelf uit een benarde situatie te redden om je weg te kunnen vervolgen. En soms sta je al zwetend en vol gezonde spanning je auto uit te graven omdat je jezelf vast hebt gereden. Grenzen worden zo verlegd voor zowel de beginner als voor de gevorderde.

De Land Rover Adventure is ideaal als uitje of als training. Ook voor bedrijven die een actief bedrijfsuitje willen organiseren als teambuildingsdag. Een avontuur waarbij het niet gaat om snelheid maar juist om de auto zo behendig mogelijk door het terrein heen te sturen. Hiervoor hebben we één ding nodig: Samenwerking!

Active Drive en de instructeurs: Bedankt voor de goede verzorging van een topdag!

Lokatie

fstn_006_9375Voor de uitvoering van de Land Rover Adventure hebben wij diverse locaties tot onze beschikking. Op deze mooie en spectaculaire terreinen komen alle aspecten van het 4×4 terreinrijden ruimschoots aan bod! De terreinen zijn zeer gevarieerd en bestaan o.a. uit bossen, weilanden, zandgroeve en veel water. Ze bevinden zich in het oosten en zuiden van ons land. Naast de standaard locaties kunnen wij de Land Rover Adventure ook op locaties in België of Frankrijk uitvoeren.

Prijs

De prijs van een Land Rover Adventure is afhankelijk van een aantal factoren zoals: aantal deelnemers, aantal voertuigen, locatie keuze, catering etc. Voor een prijsindicatie adviseren wij je om contact met ons op te nemen zodat we je wensen persoonlijk kunnen bespreken.

Afhankelijk van uw wensen en de groepsgrootte wordt er een exclusief Land Rover Adventure evenement op maat samengesteld waarbij offroad, 4×4 en samenwerking centraal staan.

Graag maken wij een vrijblijvend voorstel op maat welke aansluit bij uw wensen!

Stork Gears & Services had een fantastisch weekend in januari 2008 op het terrein in Inor, Noord Frankrijk. Natuurlijk organiseer je zo’n weekend om een leuke gezamenlijke ervaring op te doen met collega’s. Wij hadden daar verder niet allerlei doelstellingen of groepsactiviteiten aan gehangen. De bedoeling om gewoon een leuk weekend te hebben is zonder meer geslaagd. De boerderij en de hele entourage waren perfect. Voor wie net zoals wij van gemotoriseerd vermaak houden is dit een absolute aanrader. Verrassend zijn de onverwachte fysieke elementen in het programma. Op diverse manieren ben je buiten met collega’s bezig in een totaal andere setting als de werkvloer. Gewoon bijzonder leuk om eens te doen en hoewel het niet ons doel was heeft zo’n weekend hoe dan ook een positief effect op het samen werken.

Stork Gears & Services

Als echte autoliefhebbers dachten we ons een kleine voorstelling te kunnen maken van wat ons te wachten stond tijdens de Land Rover Adventure. Maar de dag is boven de voorstelling en verwachting uitgestegen. Het gebied Fürstenau leent zich prima voor het 4×4 rijden en de rit erheen was het dan ook dubbel en dwars waard. De instructeurs zijn rustige en vakbekwame mensen met veel kennis en ervaring. Meteen vanaf het moment van vertrek werden de Defenders aan ons ter beschikking gesteld, waardoor iedereen geruime tijd zelf achter het stuur plaats kon nemen. Het off road rijden is dus ook echt zelf off road rijden. Je trotseert zandheuvels en bospaden waar je behendig tussen bomen door moet sturen. En als je geluk hebt loop je vast in een modderpoel en mag je met de lier aan de slag. Na een dagje met Active Drive wil je meteen een Defender kopen en je opgeven voor de Parijs Dakar rally. Kortom: wij hebben een leuke belevenis en mooie herinnering erbij gekregen! Active Drive en de instructeurs: Bedankt voor de goede verzorging van een topdag!

IVA Bleiswijk BV