Marokko Erg Chegaga Expeditie

11 maart, 2018 - 1 april, 2018

Met eigen 4×4 naar de poort van de Sahara…

Marokko is een land met vele gezichten. Het kenmerkt zich door afwisseling in landschap en cultuur. Van heuvelachtige landschappen naar hooggebergten, van (droge) rivierbeddingen naar oases en van grillige steenvlaktes naar betoverende zandduinen die door hun mystieke uiterlijk respect afdwingen. De eenvoudige traditionele Berber nederzettingen staan in schril contrast met de culturele rijkdommen van de historische koningssteden. Een fascinerend land dat je zintuigen continu zal blijven prikkelen. Met andere woorden een uniek 4×4 travel adventure in de woestijn en bergen van Marokko!

Bekijk expeditie

Turkije Cappadocië Expeditie

9 april, 2018 - 8 mei, 2018

Ervaar de fascinerende overgang naar de Oriënt in Turkije…

Deze expeditie brengt je in 30 dagen door het land van Atatürk. Een expeditie die qua natuur en cultuur zeer divers is en van alles wat heeft. Hierbij valt te denken aan natuurparken, canyons, bossen, meren, zee als ook Romeinse opgravingen en het bruisende Istanbul met zijn Oosterse paleizen en bazaars. Daarnaast een expeditie waarbij je het sprookjesachtige door aardbevingen en vulkanische uitbarstingen gevormde Cappadocië zult ervaren. De overgang van het Europese Thracië naar het Aziatische Anatolië zal menig reiziger bij blijven. Turkije is niet alleen zon, zee en strand. Met andere woorden een uniek 4×4 travel adventure in de bergen van Turkije!

Bekijk expeditie

Botswana Kalahari Expeditie

13 mei, 2018 - 2 juni, 2018

Ervaar de unieke Kalahari woestijn en spectaculaire Okavango delta in Botswana…

Tijdens deze avontuurlijke 4×4 vakantie reis doorkruis je in 21 dagen de immense Kalahari woestijn in Botswana; het land van de San bushmen. Een land dat qua natuur en cultuur uniek is. Hierbij valt te denken aan een tocht per mokoro (houten kano) door de immense binnenlandse delta die wordt gevormd door de Okavango rivier, de San bushmen of bosjesmannen die leven in de centrale Kalahari woestijn, de indrukwekkende Makgadikgadi zoutpannen als ook het fameuse en wereldberoemde wildpark Moremi Game Reserve. Het doorkruisen van de lastige zandsporen in het Central Kalahari Game Reserve is een must voor iedere 4×4 liefhebber. Met andere woorden een uniek 4×4 travel adventure in het indrukwekkende Botswana!

Bekijk expeditie

Namibië Kaokoveld Expeditie

10 juni, 2018 - 30 juni, 2018

Ervaar de Himba’s in het ongerepte Kaokoveld van Namibië…

Tijdens deze avontuurlijke 4×4 vakantie reis doorkruis je in 21 dagen de ongerepte natuur van Damaraland en het Kaokoveld in Namibië; het land van de ovaHimba’s. Een land dat qua natuur en cultuur uniek is. Hierbij valt te denken aan tocht door afgelegen rivierbeddingen van Damaraland op zoek naar de wilde woestijnolifanten en neushoorns, de zeer traditionele nomadische ovaHimba stam die leeft in het alleen per 4×4 toegankelijke Kaokoveld, de mysterieuze feeën cirkels in de Marienfluss vallei en het spotten van wild in de Palmwag Concessie en het Waterberg Plateau Nationaal Park. Het afdalen van de beroemde Van Zyl’s pas; de steilste offroad pas van Namibië is een must voor iedere 4×4 liefhebber. Met andere woorden een uniek 4×4 travel adventure in de indrukwekkende woestijn van Namibië!

Bekijk expeditie